Politica de confidentialitate zaiashop.ro - GDPR

Politica de confidentialitate www.zaiashop.ro

I. Informații generale

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al nostru, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal în contextul utilizării paginii de internet www.zaiashop.ro („Serviciul”), indiferent daca sunteti client sau doar vizitator. Prin accesarea si utilizarea site-ului zaiashop.ro, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate și, după caz, cu Termenii și condițiile zaiashop.ro.

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale sau de reglementare. Dacă vom efectua modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom informa despre astfel de modificări prin publicarea politicii revizuite pe acest site web și, dacă este cazul, prin alte mijloace, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Zaiashop.ro este proprietatea Intreprinderii Individuale Sarghi S. Horia Pan Studio, inregistrata in Jud. Prahova, mun. Ploiești, Str. C.D. Gherea nr. 1A, nr reg. Com: F29/274/2010, cod unic de înregistrare 26567034 (”Zaiashop”, ”noi”, sau “nostru”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal. Noi folosim datele dvs. pentru a furniza și a îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică. Cu excepția cazului în care este definită altfel în această politică de confidențialitate, termenii utilizați în această politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca în Termenii și condițiile noastre. Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul nostru cu protectia datelor la adresa de e-mail cristina.hudac@gmail.com sau prin posta sau curier la adresa Aleea Mizil nr. 9, Bl. A, Sc. A, Ap. 14, Sector 3, Bucuresti – cu mentiunea: In atentia Responsabilului cu protectia datelor.

Definitii

Date personale

Datele personale reprezintă informații despre o persoană în viață care poate fi utilizată pentru a identifica individul (fie singur, fie când aceste date sunt combinate cu alte informații aflate în posesia noastră sau care pot apărea în posesia noastră). 

Datele de utilizare

Datele de utilizare sunt date colectate automat fie generate de utilizarea Serviciului, fie de infrastructura serviciilor în sine (de exemplu, durata unei vizite de pagină).

Cookies

Cookie-urile sunt mici fragmente de date stocate pe un dispozitiv al utilizatorului care sunt folosite pentru a-și aminti detaliile despre Utilizator.

Controlor de date

Un controlor de date este o persoană care (fie singur, fie în comun, fie în comun cu alte persoane) determină scopurile pentru care și modul în care datele personale sunt sau urmează să fie procesate. În scopul acestei politici de confidențialitate, suntem un controlor de date al datelor dvs.

Procesor de date (sau furnizori de servicii)

Un procesor de date (sau un furnizor de servicii) înseamnă orice persoană (alta decât un angajat al controlorului de date) care prelucrează datele în numele controlorului de date. Putem folosi serviciile diferiților furnizori de servicii pentru a vă prelucra datele mai eficient.

Subiectul datelor

Un subiect de date este orice persoană vie care face obiectul datelor personale.

Utilizator

Utilizatorul este persoana care utilizează Serviciul nostru. Utilizatorul corespunde persoanei care face obiectul Datelor cu caracter personal.

Vizitator

Orice utilizator care utilizează Serviciul nostru, fară a deveni neapărat client.

Client

Client, in sensul acestei Politici de confidentialitate, are acelasi inteles pe care il are termenul “Cumparator” in cadrul Termenilor si conditiilor zaiashop.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Date personale

În timp ce utilizați Serviciul nostru, vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi folosite pentru a vă contacta sau identifica ("Date personale"). Informațiile care pot fi identificate personal pot include, dar nu se limitează la:

  • Adresa de email;
  • Nume și Prenume;
  • Număr de telefon;
  • Adresa, statul, provincia, codul poștal, orașul; și
  • Cookie-urile și datele de utilizare.

Putem folosi datele personale pentru a vă contacta cu remindere legate de produsele adaugate in cos, dar pentru care nu a fost finalizată achiziția, buletine de știri, materiale de marketing sau promoționale și alte informații care ar putea fi de interes pentru dvs. Puteți renunța la primirea oricărei sau tuturor acestor comunicări de la noi, urmând linkul de dezabonare sau instrucțiunile furnizate în orice e-mail pe care îl trimitem.

Datele de utilizare

De asemenea, putem colecta informații despre modul în care este accesat și folosit Serviciul ("Date de utilizare"). Aceste date de utilizare pot include informații precum adresa IP a computerului dvs., tipul de browser, versiunea browserului, paginile serviciului nostru pe care îl vizitați, ora și data vizitei, timpul petrecut pe acele pagini, dispozitivul unic identificatori și alte date de diagnosticare.

Datele de urmărire și cookie-urile

Utilizăm module cookie și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea din Serviciul nostru și pentru a ține anumite informații. Puteți configura browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când un cookie este trimis. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza anumite secțiuni ale Serviciului nostru. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultati și Politica fișierelor cookie a acestui site.

Dacă sunteți vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

III.1. Dacă sunteți Client, Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea (daca e solicitata de Client in mod specific) comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate, etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio, definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor zaiashop.ro. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio.
  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Intreprindereii Individuale Sarghi S. Horia Pan Studio în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Intreprinderii Individuale Sarghi S. Horia Pan Studio de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.
  • pentru a vă oferi știri, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim, care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat sau le-ați cerut deja, cu excepția cazului în care ați optat să nu primiți astfel de informații.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin abonarea voluntară la newsletter-ul Zaiashop sau prin bifarea căsuței ”Abonați-vă pentru a fi la curent cu noutățile de la Zaiashop!” din secțiunea ”Crează cont”. Pentru a vă dezabona de la astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Serviciului, pentru a ne putea îmbunătăți Serviciile;
  • în scopul monitorizarii utilizarii Serviciului nostrum, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Intreprinderii Individuale Sarghi S. Horia Pan Studio de a îmbunătății permanent experiența clienților pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți Vizitator, Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați, așa cum am precizat și mai sus.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Intreprinderii Individuale Sarghi S. Horia Pan Studio de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru scopurile stabilite în această politică de confidențialitate.

Vom păstra și vom folosi datele dvs. personale în măsura necesară pentru a ne conforma obligațiilor legale (de exemplu, dacă suntem obligați să păstrăm datele dvs. în conformitate cu legile aplicabile), să soluționăm litigiile și să punem în aplicare acordurile și politicile noastre legale.

Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio va păstra și datele de utilizare pentru analize interne. Datele de utilizare sunt, în general, păstrate pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu excepția cazului în care aceste date sunt folosite pentru a consolida securitatea sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea Serviciului nostru sau suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm aceste date pentru perioade mai lungi de timp.

În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio în desfășurarea Serviciului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Serviciului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio prin intermediul Serviciului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Serviciului;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.
VI. Transferul datelor cu caracter personal

    Datele cu caracter personal furnizate către Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio pot fi transferate în afara României.

    Dacă vă aflați în afara României și alegeți să ne furnizați informații, rețineți că transferăm datele, inclusiv datele personale, în România și le procesăm acolo.

    Acordul dvs. cu privire la această politică de confidențialitate, urmat de transmiterea acestor informații, reprezintă acordul dvs. cu privire la respectivul transfer.

    Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio va lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de confidențialitate și că niciun transfer de date cu caracter personal nu va avea loc într-o organizație sau într-o țară, dacă nu există controale adecvate, datele dvs. și alte informații personale.

    VII. Securitatea datelor

    Siguranța datelor dvs. este importantă pentru noi, dar trebuie să știți că nici o metodă de transmitere prin Internet sau o metodă de stocare electronică nu este sigură de 100%. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea sa absolută.

    VIII. Drepturile de care beneficiati

    În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

    • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio, conform celor descrise în prezentul document;
    • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Intreprinderii Individuale Sarghi S. Horia Pan Studio cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
    • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
    • dreptul la ștergerea datelor, Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor deținute în legătură cu dvs. Dacă doriți să trimiteți o solicitare de ștergere a acestor date, contactați Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio. Rețineți că nu toate datele pot fi șterse. ANAF cere ca informațiile cu privire la TVA să fie păstrate timp de cel puțin 7 ani și dacă aveți comenzi care sunt încă procesate atunci când faceți o solicitare, atunci datele folosite pentru a îndeplini aceste comenzi nu pot fi șterse până când comenzile nu au fost marcate ca expediate. Rețineți că vă putem cere să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări.
    Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.
    • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
      • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
      • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
      • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
      • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
    • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
    • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos:
      • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studiopoate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
      • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
    • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
    • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

    Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: cristina.hudac@gmail.com sau la adresa de email: zaiashop.ro@gmail.com.

    IX. Prestatori de servicii

    Putem angaja companii și persoane terțe să faciliteze Serviciile noastre ("Furnizori de servicii"), să furnizeze Serviciul în numele nostru, să efectueze servicii legate de Serviciile noastre sau să ne asiste în analizarea utilizării Serviciului nostru.

    Aceste terțe părți au acces la datele dvs. personale numai pentru a îndeplini aceste sarcini în numele nostru și sunt obligate să nu le dezvăluie sau să le utilizeze în niciun alt scop.

    Putem folosi furnizori de servicii terțe pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

    Google Analytics

    Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care urmărește și raportează traficul pe site. Google utilizează datele colectate pentru a urmări și monitoriza utilizarea Serviciului nostru. Aceste date sunt partajate cu alte servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea și personalizarea anunțurilor din propria rețea de publicitate.

    Puteți să renunțați la preluarea datelor de catre pe Google Analytics prin instalarea extensiei de browser Google Analytics Opt-Out. Aceasta extensie împiedică JavaScript-ul Google Analytics (ga.js, analytics.js și dc.js) să partajeze informații cu Google Analytics despre activitatea vizitelor dumneavoastra.

    Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, accesați pagina web Google privind confidențialitatea și termenii:https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

    Remarketingul comportamental

    Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio utilizează servicii de remarketing pentru a face publicitate pe site-uri web ale unor terțe părți după ce ați vizitat Serviciul nostru. Noi și furnizorii noștri terți folosesc cookie-uri pentru a informa, optimiza și a difuza anunțuri pe baza vizitelor dvs. anterioare la Serviciul nostru.

    Google AdWords

    Serviciul de remarketing Google AdWords este furnizat de Google Inc.

    Puteți să renunțați la Google Analytics pentru publicitatea în Rețeaua de display și să personalizați anunțurile din Rețeaua de display Google accesând pagina Setări anunțuri Google: http://www.google.com/settings/ads

    De asemenea, Google vă recomandă să instalați suplimentul pentru browserul de excludere Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - pentru browserul dvs. Web. Extensia de browser de excludere Google Analytics oferă vizitatorilor posibilitatea de a împiedica colectarea și utilizarea datelor de către Google Analytics.

    Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, accesați pagina web Google privind confidențialitatea și termenii:http://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

    Plăţile

    Oferim produse și / sau servicii cu plată în cadrul Serviciului. Din acest motiv, folosim serviciile terților pentru procesarea plăților.

    Nu vom stoca sau colecta detaliile cărții dvs. de plată. Aceste informații sunt furnizate direct procesatorilor noștri de plată al căror utilizare a informațiilor dvs. personale este reglementată de Politica lor de confidențialitate. Acești procesatori de plată respectă standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de Consiliul Standardelor de Securitate PCI, care este un efort comun al mărcilor precum Visa, Mastercard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS ajută la asigurarea unei manipulări sigure a informațiilor de plată.

    Procesoarele de plată cu care lucrăm sunt:

    Mobilpay

    Politica lor de confidentialitate: https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/

    X. Legături către alte site-uri

    Serviciul nostru poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă dați clic pe un link de la o terță parte, veți fi direcționat (ă) către site-ul terței părți.

    Vă sfătuim cu tărie să examinați Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

    Unele linkuri din domeniul zaiashop.ro pot fi linkuri de referință, iar Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio poate primi comision dacă faceți o achiziție sau vă înregistrați la un serviciu utilizând aceste linkuri. Orice comision va fi luat din tarifele standard plătite și nu vă este perceput niciodată.

    Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților. Răspunderea pentru acest conținut revine proprietarului domeniului linkului sau părții indicate de proprietarul domeniului. Orice informație oferită despre o legătură externă a fost corectă la momentul adăugării link-ului, însă paginile web pot fi modificate la discreția proprietarului și nu sunt obligate să informeze Intreprinderea Individuala Sarghi S. Horia Pan Studio despre aceste modificări. Pentru informații actualizate despre conținutul unui link către un domeniu extern, consultați politica de confidențialitate a site-ului relevant.

    XI. Confidențialitatea copiilor

    Serviciul nostru nu se adresează nimănui sub vârsta de 16 ani ("Copii").

    Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Pentru a ne asigura cu referire la vârsta clienților site-ului zaiashop.ro, înainte de pagina de confirmare comandă, se cere confirmarea în mod activ a faptului ca utilizatorul are peste 16 ani.

    Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient de faptul că copiii dvs. ne-au furnizat date personale, vă rugăm să ne contactați. Dacă știm că am colectat date personale de la copii fără verificarea acordului părinților, luăm măsuri pentru a elimina aceste informații de la serverele noastre.

    XII. Modificări la această politică de confidențialitate

    Putem actualiza Politica de confidențialitate din când în când. Vă vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

    Vă vom anunța prin e-mail și / sau o notificare proeminentă privind serviciul nostru, înainte de intrarea în vigoare a modificării și actualizarea "datei efective" în partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

    Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru orice modificare. Modificările la această politică de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt afișate pe această pagină.

    Contactează-ne

    Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:

    • Prin e-mail: zaiashop.ro@gmail.com
    • Vizitând această pagină pe site-ul nostru: https://www.zaiashop.ro/contact/
    • Telefon: +40 744 585 333
    • Prin poștă: Aleea Mizil nr. 9, Bl. A, Sc. A, Ap. 14, Sector 3, Bucuresti

    Responsabilul nostru pentru protecția datelor este: Cristina Sarghi.

    Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica fisierelor cookie.